Dijkstra’s Bouw- en Aannemersbedrijf

Oude kozijnen vervangen, een nieuwe woning bouwen, een bedrijfspand met geïntegreerde woning laten ontwerpen en bouwen? Voor al uw nieuw- en verbouw opdrachten bent u bij Dijkstra’s Bouw- en Aannemersbedrijf aan het juiste adres. Bovendien is ook uw onderhoud en renovatiewerk bij ons in vertrouwde handen. Onze allround vakmensen realiseren al uw wensen op het gebied van de bouw. Door de jaren heen hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Bouwbedrijf Friesland

Dijkstra’s Bouw- en Aannemersbedrijf is een Fries bouwbedrijf gevestigd in Grou. Bij iedere opdracht staan uw wensen centraal. Daarbij staan wij voor, tijdens en na de bouw voor u klaar. Als hoofdaannemer zijn wij de spil in alle werkzaamheden en uw aanspreekpunt. Zo weet u waar u aan toe bent, helder en duidelijk. Ontwerpen, technische berekeningen en tekeningen, vergunningen, de coördinatie van de bouwwerkzaamheden en de oplevering. Wij zorgen dat alle werkzaamheden goed verlopen, zodat u minimale overlast heeft.

Opgericht in 1987

Uw allround aannemer

Grou, Friesland (en omgeving)

Een greep uit onze projecten

Wij hebben vele verschillende projecten afgerond, zie hier een greep uit onze projecten. 

Werken bij ons

Haal het beste uit jezelf

 

Dijkstra Bouw is een hoogwaardig bouw- & aannemersbedrijf. Wil jij onderdeel worden van ons team, bekijk dan onze vacatures.